Forum Klanu "Eaters Of Sins"
Nowy użytkownik
Witajcie!
Jak widze nic tu jeszcze nie jest napisane to moze jak zacznę. Ciesze sie ze jestem z wami w klani i mam nadzieje ze bedzie sie nam dobrze grało.
Przejdzmy do sprawy najważniejszej która chciałam wam przekazać.
Jak zauważyliście ,ub nie, kazdy klanowicz ma u mnie 10% znizki jak narazie. Żnizka bedzie większa gdy tylko bardziej sie wzbogace. Prosze wszysykich aby niepotrzebne uzbrojenie oraz minerały sprzedawać u mnie. Ceny za minerały są jeszcze nie duze ale i one wzrosną. To tyle na początek
pozdrawiam Kinga
Nowy użytkownik
Jak dla mnie to ona ma nasz sklep klanowy i ja jestem za tym by sprzedawac jej wszystko za 1 jak ja czy cos
Nowy użytkownik
Dziekuje za zarządzanie zbrojownią. Jeśli w moim sklepie jest cos co wystawione jest drogo a chcoielibyścue to miec to piszcie a oddam za darmo .
Gość
Jej sklep nazywa sie "Sklep Kini" zostawilem od siebie pare rzeczy przed momentem
Już jestem...mam takie pytanie jak ja mam tego dokonać (nowy jestem)Mam wystawić na sprzedaż czy sprzedać..
Gość
wystaw na sprzedaz
Szanowny opiekunie zbrojowni klanu mam prośbę..czy istnieje szansa wypożyczenia na kilka dni zbroi Aithula(+25) oraz nagolenników...Moja sytułacja finansowa jest w obecnej chwili dość trudna...
Nowy użytkownik
Mam prośbe. Nie wrzucajcie nic do zbrojowni tylko do mojego sklepu, gdyz poźniej bardzo duzo czasu mi zajmuje robienie porządków, bo musze wszystko po koleji albo wyrzucaj albo przekazywac do siebie aby sprzedać, a gdy ktos cos bedzie chcaił to wystarczy napisaci ja mu to przekaże.
Ostatnio edytowany przez Kinga Spokojna (2007-11-07 18:10:10)