Forum Klanu "Eaters Of Sins"
A więc nasz klan ma jakąś armie ale zakładam że są lepsze klany a skoro tak to trzymając minerały w skarbcu narażamy się na stracenie ich a więc jestem za tym by przekazać to kilku ludziom np mistrzowi który za nie kupi wojsko czy coś i będzie wpłacać te 100000 sztuk złota plus 1000 sztuk złota od osoby, będzie większa możliwość zobaczenia kto płaci a kto nie!Ale muszą to być osoby zaufane (nie mówię o sobie jestem nowy i uważam iż to nie było by słuszne) Gdyż narażamy się na kradzież ze strony Klanowiczów.
Następnym razem prosiłbym o krótsze nazwy tematów, bo na niektórych przeglądarkach strasznie się strona rozciąga. - Amrod
Czesc. jestem odpowiedzialny za kupno wojska i tak się składa ,że narazie go w ogóle nie mamy. Co byście powiedzieli jakbyśmy stałą sumę na nie przeznaczali? np. 10% z cotygodniowego podatku klanowego? (kupienie 1 wojownika to koszt 7,5k)
Jestem za tym aby wpłacać pieniądze dla dobra klanu...ale mam pewien problem...ja nie mam pieniędzy i nie wiem jak je zdobyć..
A w których godzinach najlepiej wchodzić na plac? I tak po za tym jak można zdobywać 500k dziennie na placu!? Ja przeważnie trafiam na worki o wartości około 800 a te powyżej 6k to już dla mnie cud wyproszony przez modlitwę.